Linn pakub korteriühistute hoovidele toetust

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Lennuki tänav 3 korteriühistu oli ainus, kes möödunud taotlusvoorus toetust küsis ja sai. Selle eest ehitati maa-alused prügikogumismahutid.
Lennuki tänav 3 korteriühistu oli ainus, kes möödunud taotlusvoorus toetust küsis ja sai. Selle eest ehitati maa-alused prügikogumismahutid. Foto: Marko Saarm

Viljandi korteriühistud võivad linnalt taotleda tulevaks aastaks hoovide ja haljasalade korrastamise toetust. Üht korteriühistut toetatakse kuni kümne tuhande euroga.

Toetusega tahab linnavalitsus luua võimalusi Viljandi korteriühistute õuealade korrastamiseks ning edendada sellega elukeskkonna parandamist ja atraktiivsemaks muutmist. Toetust võivad taotleda vähemalt nelja korteriomandiga ühistud või mitu ühistut ühiselt.

Toetust on võimalik saada teede ja parkimisplatside, mängu- või spordiväljakute, haljasalade ja parkide, nõuetekohaste prügikogumise kohtade, varjualuste ja hoiuruumide ning elektriautode laadimiskohtade või selleks vajalike taristute ja terviklahenduste rajamiseks, laiendamiseks või paremaks muutmiseks. Sealhulgas on võimalik toetust saada ka nimetatud töödega seotud projekteerimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles