Raske aeg sunnib tööandjaid olema loovad ja hoolivad

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Ettevõtluskonverents, millel käsitleti majandust mõjutavaid kriise ja personali motiveerimist, tõi Viljandi kinosaali 120 kuulajat.
Ettevõtluskonverents, millel käsitleti majandust mõjutavaid kriise ja personali motiveerimist, tõi Viljandi kinosaali 120 kuulajat. Foto: Elmo Riig

Majanduse käekäiku mõjutavatel kriisidel lõppu ei paista, sestap keskenduti 6. oktoobril Centrumi kinos Viljandimaa ettevõtluskonverentsil sellele, kuidas raskel ajal töötajate motivatsiooni hoida. Nagu päeva juht Mihkel Raud ütles, on selleks kasutusele võetud kõiksuguseid vigureid.

Kärt Kinnas, kes töötab personalijuhina siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuses, oli ligi 120 kuulaja ette astudes justkui näide personali motiveerimisest õpikust. Nii mõnigi tema väljaütlemine tekitas publikus elavnemist ja tunnustavat sosinat. Üks sellistest oli, et sageli tuleb inimene tööle juhi pärast ja juhi pärast ta ka lahkub. Samuti võeti jutuks usaldus ja mõistlik ajakasutus, mis lubab töötajal aega planeerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles