Oktooberfesti teise päeva lõuna. Söödud on kõvasti seakooti ja lauaplaanid nõudsid uut sättimist

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Grillmeister Hanno Kuul oli parasjagu ametis seakootide küpsetamisega, et õhtustele pidulistele neid pakkuda. Praad nõudis grilliaega mitme tunni jagu.
Grillmeister Hanno Kuul oli parasjagu ametis seakootide küpsetamisega, et õhtustele pidulistele neid pakkuda. Praad nõudis grilliaega mitme tunni jagu. Foto: Elmo Riig

Viljandi Oktooberfesti teise päeva lõuna ajal oli suurem osa pidulisi veel õhtuks rammu kogumas, kuid ega pikad lauad ülisuure telgi alla sellegipoolest tühjad olnud. Tartust kohale tulnud restorani München kokad olid ametis lihaküpsetamisega ja üks peo korraldajatest Randel Länts seadis laua otsas paika uue peoõhtu plaane.

Pärimise peale, kuidas siis eile läks, küsis Länts vastu, et kas näost näha pole. Magada oli ta saanud täpselt nelja tunni jagu. Uus hommik algas kell 8 ja reedene pidu oli lõppenud veerand tundi pärast kella kaht öösel, kui DJ-l paluti otsad kokku tõmmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles