Prügifirma pakub riidekonteinereid, kuid tühjendamine jääks linna mureks

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Väätsa Prügila alustas riidekonteineriteenuse pakkumist Järvamaal, kuid peale teisele ringile sobivate rõivaste tassiti kokku ka kandmiseks kõlbmatuid riideid ja prügi.
Väätsa Prügila alustas riidekonteineriteenuse pakkumist Järvamaal, kuid peale teisele ringile sobivate rõivaste tassiti kokku ka kandmiseks kõlbmatuid riideid ja prügi. Foto: Väätsa Prügila

Järvamaa ettevõte Väätsa Prügila loobus Viljandi linnale pakutud riidekonteinerite lepingust. Ta on nõus neid mahuteid küll müüma või rentima, ent mitte tühjendama.

Esmaspäeval saatis aktsiaselts Väätsa Prügila Viljandi linnavalitsusele kirja, milles teatas, et loobub alates novembrist olemasolevate riidekonteinerite teenindamisest ja uute konteinerite paigaldamisest. Otsus on ettevõtte selgitust mööda tingitud eelkõige majanduslikest kaalutlustest, arvestades hüppeliselt kõrgenenud kütuse ja energia hindu ning suurenenud tööjõukulu. Samuti on muret valmistanud konteinerite prügistamine ning kogutud riideesemete halb kvaliteet ja raskused nendele kasutusvõimaluste leidmisega. Samas pakub Väätsa Prügila riidekonteinereid osta või rentida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles