Vormi vahetanud hokimängijad lükkavad litri asemel palli ja ootavad jääd

Priscilla Õmblus
Copy
Eelmisel aastal Fellin Fuuriate roosat vormi kandnud naiskond mängib tänavu Viljandi Hokiklubi vormis ja nime all. Fotol on naiskonna kapten Margaret Neering, kelle sõnul minnakse uuele hooajale vastu eesmärgiga end mulluselt viiendalt kohalt kõrgemale mängida.
Eelmisel aastal Fellin Fuuriate roosat vormi kandnud naiskond mängib tänavu Viljandi Hokiklubi vormis ja nime all. Fotol on naiskonna kapten Margaret Neering, kelle sõnul minnakse uuele hooajale vastu eesmärgiga end mulluselt viiendalt kohalt kõrgemale mängida. Foto: Imre Pühvel

Möödunud laupäeval hakkas pihta Eesti naiste hokiliiga hooaeg. Viljandi võistkond, kes eelmistel hooaegadel kandis nime Fellin Fuuriad, on võtnud uueks nimeks Viljandi Hokiklubi ning kibeleb jääle trenni tegema, sest hooaja esimese kodumänguni on jäänud vaid pisut rohkem kui kuu.

"Meil läheb üsnagi hästi: toimetame, mõtiskleme hooaja üle," vastas naiskonna kapten Margaret Neering rõõmsalt küsimusele, kuidas hooaja eel läheb.

Et Viljandis aasta ringi jääl treenida ei saa ning praegu pole veel teada, millal jäähalli betoonpõrand jääga kaetakse, hoitakse vormi üldfüüsilise treeninguga ja mängitakse jalgpalli. "Kuidagi peab ju seda võhma treenima," ütles Neering. "Osa naisi, kes tahavad, saavad ka meestega käia Tartus jääl mängimas. Aga seekord me oma aega ei võtnud, arvestades, kui kallis kõik on."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles