VILJANDI METALL Peatreener Margit Keerutaja-Must hooaja eel: mängime oma maksimumi

Priscilla Õmblus
Copy
Peatreener Margit Keerutaja-Musta sõnul on Viljandi Metalli naiskonna hooaja eesmärk anda endast maksimum. Eelmist hooaega meenutades tõdes ta, et kihvt oleks jälle medalitele mängida.
Peatreener Margit Keerutaja-Musta sõnul on Viljandi Metalli naiskonna hooaja eesmärk anda endast maksimum. Eelmist hooaega meenutades tõdes ta, et kihvt oleks jälle medalitele mängida. Foto: Marko Saarm

Viljandi Metalli võrkpallinaiskond alustab homme võistlushooaega kodusaalis Eesti karikasarja eelringi mänguga ning nagu ütles peatreener Margit Keerutaja-Must, on eesmärk hooaja eel nagu spordis ikka – medalitele mängida.

"Lähme medalitele mängima – kõik ju tahavad võita," lausus treener ning meenutas eelmise meistriliigahooaja pronksiseeriat Audentese SG / Noortekoondisega: "Tahaks ka sel hooajal mängida play-off’is. Seda tahaks korrata – see oli kihvt. Aga mängime oma maksimumi. Tuleb see, mis tuleb. Õpime ja kasvame."

Eelmisel Eesti meistriliiga hooajal pronksiseeriani võidelnud ja neljandaks jäänud Viljandi Metalli naiskond alustab tänavust liigahooaega 15. oktoobril.
Eelmisel Eesti meistriliiga hooajal pronksiseeriani võidelnud ja neljandaks jäänud Viljandi Metalli naiskond alustab tänavust liigahooaega 15. oktoobril. Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles