Peatreener Tauno Lipp: see võistkond on komplekteeritud võitma

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Võrkpalliklubi meeskond alustab Eesti esiliiga hooaega. Nagu ütles peatreener Tauno Lipp (vasakul), tuleb tänavuseks hooajaks komplekteeritud võistkonnaga minna eelmise aasta võitu kaitsma.
Viljandi Võrkpalliklubi meeskond alustab Eesti esiliiga hooaega. Nagu ütles peatreener Tauno Lipp (vasakul), tuleb tänavuseks hooajaks komplekteeritud võistkonnaga minna eelmise aasta võitu kaitsma. Foto: Elmo Riig

Juba homme teeb mullune Eesti meeste võrkpalli esiliiga võitja Viljandi Võrkpalliklubi pealinnas uue esiliiga hooaja otsa lahti ja ülehomme ootab teda ees esimene kodumäng. Peatreener Tauno Lipu sõnul läheb meeskond hooajale vastu võidumõtetega.

«Esimesel võistlushooajal medal, järgmisel võit ja nüüd võit – jään nende sõnade juurde,» lausus ta. «Kui minna esiliigat lihtsalt mängima, siis see minu kui treeneri vajadust rahuldada ei suudaks. Kindlasti mitte selle võistkonnaga. Oleks noorem punt, oleks teised eesmärgid. See võistkond on komplekteeritud võitma.»

Uuendused meeskonnas

Algavaks hooajaks on Viljandi esindusmeeskond saanud päris tõhusat täiendust. Üks, kes nüüd Viljandi Võrkpalliklubi meeskonna särgi selga tõmbab, on eelmise hooaja meistriliiga klubi Selver Tallinna kapten Denis Losnikov, kes võrkpallimaastikul tutvustamist ei vaja. Nagu Tauno Lipp on öelnud, on tal sellise kaliibriga mehe meeskonnaga liitumise üle väga hea meel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles