Vastse spordijuhi kätes on vallarahva liikumapanek

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Karksi-Nuia spordikool tegutseb Kitzbergi gümnaasiumi juures, kasutades kooli sportimisvõimalusi. Nüüd, kui spordikooli direktori ametikoht koondati, peaks ametisse saama spordijuht, kes rahvaspordi eestvedamise kõrval korraldab spordikooli tööd.
Karksi-Nuia spordikool tegutseb Kitzbergi gümnaasiumi juures, kasutades kooli sportimisvõimalusi. Nüüd, kui spordikooli direktori ametikoht koondati, peaks ametisse saama spordijuht, kes rahvaspordi eestvedamise kõrval korraldab spordikooli tööd. Foto: EVE NAABER

Mulgi vallas otsustati koondada Karksi-Nuia spordikooli direktori ametikoht ja leida asemele laiema haardega spordijuht. Kuni koht on täitmata, on spordijuhi ülesannetes ja ühtlasi spordikooli eesotsas abivallavanem Ardo Agasild.

Pikalt tegutsenud Karksi-Nuia spordikooli direktor Leo Liiber rääkis, et pidas juba lõpetamise plaani, sest vanus on sealmaal ja viimane õppeveerand oli tervise tõttu keeruline. «Ringi liibata oli raske, aga amet seda nõudis. Eks ma nüüd muidugi liipaks edasi – taastumine oli hea,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles