EESTI POST Kaks kirja kolmest kohale ei jõudnud. "Hiinast tulevad pakid rutem kohale kui kiri läheb Viljandist Tallinna!" (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Väikese sugulase esimeseks sünnipäevaks saadetud õnnitluskaart kohale ei jõudnudki.
Väikese sugulase esimeseks sünnipäevaks saadetud õnnitluskaart kohale ei jõudnudki. Foto: Elmo Riig, Erakogu (montaaž)

Vana-Võidus elav Maret Järvesoo soovis venna Tallinnas elavale lapselapsele esimese sünnipäeva puhul postkaardi saata. Esimene kaart kohale ei jõudnud, teine samuti mitte. Omniva klienditeenindusest saadud soovitus kasutada kallimat teenust tegi aga mõtlikuks ning pani küsima, kas see on siis XXI sajandi postiteenus.

Järvesoo postitas esimese postkaardi ümbrikus lihtkirjana 29. juunil. Aadress korrektselt peal, tõsi, saatja aadress jäi ümbriku teisele küljele kirjutamata. See kiri kohale ei jõudnud. Seejärel saatis Maret Järvesoo teisegi postkaardi, aga tegi sellest igaks juhuks ka pilti, et tõrke tekkides oleks võimalik küsida, kas midagi on valesti tehtud. Lisaks hoolitses ta selle eest, et ümbriku tagaküljel oleks saatja aadress, et probleemide korral kiri kenasti temani tagasi jõuaks. Teine postkaart läks Viljandis kirjakasti 9. septembril, kuid jäi samuti kaduma.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles