Männimäele lasteaia ette muru sisse külvati žiletiteri

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Nädalavahetusel leiti Viljandis Männimäel asuva lasteaia eest žiletiteri. Nii linn kui lasteaed palub sealkandis jalutajatel väga tähelepanelik olla.
Nädalavahetusel leiti Viljandis Männimäel asuva lasteaia eest žiletiteri. Nii linn kui lasteaed palub sealkandis jalutajatel väga tähelepanelik olla. Foto: Elmo Riig, Erakogu (montaaž)

Tähelepanelik linnakodanik märkas laupäeval, et Viljandis Männimäel on lasteaia lähedusse muru sisse poetatud pooleks murtud žiletiteri. Ta korjas nii palju teri ära, kui leida suutis, ning leiust anti teada lasteaiale ja Viljandi linnavalitsusele. Kuigi lasteaia õuest teri ei leitud, on lasteaed murelik ja inimestel palutakse olla ettevaatlikud.

Facebooki grupis «Sind on märgatud, Viljandis» ohtlikust leiust kirjutanu märgib, et võttis endaga laupäeval ja esmaspäeval kaasa need žiletitükid, mis Riia maantee ­ääres kõnnitee muru seest välja paistsid. «Aga mis on lehtede all, seda ei kujuta ettegi, igatahes on ilmselt parem, kui lastel puude all lehtedega mängida ei lubataks,» kirjutas ta ja kutsus teisigi pooleksmurtud žiletiteri korjama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles