Sellist punki ja möirgavat rokki polnud Viljandi aastaid kuulnud

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Õhtu lõpetas Ketaspidur. Nagu solist Levo Jõgiaas ütles, poleks muret olnud sellestki, kui laulusõnad oleksid vahepeal ununenud, sest publikul olid kõik need endiselt peas.
Õhtu lõpetas Ketaspidur. Nagu solist Levo Jõgiaas ütles, poleks muret olnud sellestki, kui laulusõnad oleksid vahepeal ununenud, sest publikul olid kõik need endiselt peas. Foto: Siim Verner Teder

Pärast Viljandimaa vanade noortebändide kontserti läinud laupäeval võis nii mõnigi paarisajast osasaanust heldimusega nentida, et just sellist muusikat ta paarkümmend aastat tagasi kuulas, kuigi nüüdseks on valik hulga laiahaardelisem. Kontsert oli vägev ja üle hulga aja taas kokku tulnud punk- ja metal-bändid lustisid laval nii enda kui rahva rõõmuks.

Kui esimeste kollektiivide ülesastumise ajal soojenes suurem osa publikust Paruni Trahteris alles üles, siis Emeraldi solisti Henri Kilgi ehk Baskini mikrofoni kaudu valla lastud möire pani nii mõnegi võpatama ja tõi lava ette möllama. Möirgava metal’iga harjus kõrv kärmelt, mis sest et kuulajaskonnas oli kõvasti neid, kelle playlist nüüd hoopis teistsugust muusikat sisaldab. Mõnigi võis enesele ootamatult tõdeda, et Emerald on sama hea või isegi veel parem kui umbes seitse aastat tagasi, mil selle liikmed pillid kotti panid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles