Viljandi Linnavalitsus ootab tegevustoetuse avaldusi oktoobri alguseks

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandi raekoda ja vana veetorn. Pilt illustratiivne
Viljandi raekoda ja vana veetorn. Pilt illustratiivne Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsuse haridus- ja kultuuriamet tuletab mittetulundusühingutele meelde, et järgmiseks aastaks tegevustoetuse saamiseks tuleb taotlus esitada hiljemalt 3. oktoobril.

Linnas tegutsevatel klubidel, kogudustel, ühingutel ja seltsidel on võimalik tegevustoetuse taotlust esitada 3. oktoobri kella 23.59-ni, haridus- ja kultuuriamet palub selle aga esitada ajavaruga.

Tegevustoetuse taotlust saab esitada noorsootöö, kultuuri-, spordi-, haridus- ja sotsiaalvaldkonnas. Toetus on mõeldud organisatsioonide jätkusuutlikkuse parandamiseks ning arendustegevuste ja igapäevase põhitegevuse korraldamiseks. Sellega saab katta näiteks haldus-, büroo-, rendi- ja juhtimiskulusid.

Taotluse saab esitada Viljandi linnas tegutsev juriidiline isik. Eraisikud tegevustoetust taotleda ei saa ning arvestada tuleb ka sellega, et toetust ei jagata põhivara soetamiseks ega ehitus-, remondi-, renoveerimis- ja projekteerimistöödeks. Samuti ei kuulu toetuse alla laenu- ja liisingumaksed, toitlustuskulud (välja arvatud laste- ja noortelaagrite korraldamise puhul) ning huvireisid. Meeles tuleb pidada, et taotlejaga seotud isikutega tehtud tehingud toetuse alla ei kuulu, kui just pole tegu tööjõukuludega.

Taotlus tuleb esitada e-teenuste keskkonna Spoku kaudu.

Täpsemalt saab Viljandi linna tegevustoetuste määramise korra kohta lugeda Riigi Teatajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles