Viljandis meenutatakse armastatud muusikaõpetajat

Sakala
Copy
Helju Meriste oli kauaaegne Viljandi kultuuriakadeemia levimuusika kateedri juht, Viljandi salongiõhtute korraldaja ja Muusikatriaadile alusepanija.
Helju Meriste oli kauaaegne Viljandi kultuuriakadeemia levimuusika kateedri juht, Viljandi salongiõhtute korraldaja ja Muusikatriaadile alusepanija. Foto: Elmo Riig

Reedel, 7. oktoobril kell 18 algab Viljandis Sakala keskuses Helju Meriste mälestusõhtu. Korraldajate sõnul on armastatud muusik ja õpetaja juba aasta aega oma kalleid pereliikmeid, sõpru ja õpilasi pilvepiirilt kaitsnud, nüüd on aeg kohtuda ja meenutada, naerda, pilli mängida, tantsida ja laulda, nii nagu tallegi meeldis.

Helju Meriste (12. IX 1946 – 22. II 2021) oli kauaaegne Viljandi kultuuriakadeemia levimuusika kateedri juht, Viljandi salongiõhtute korraldaja ja Muusikatriaadi looja. Mälestusõhtu korraldajate kinnitusel on tema panus kultuuriakadeemia arengusse ning Viljandi ja Eesti muusikaellu väga suur. Mälestusõhtul esitavad nii igihaljaid džässimeloodiaid kui ka originaalloomingut Helju Meriste õpilased, sõbrad ja endised kolleegid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles