AUTOD Linn kutsub romula peremeest korrale

Copy
Autokollektsioon on Reinu tee 26 krundilt valgunud linna maadele. Linn on nõudnud oma kruntidel seisvate sõidukite äraviimist.
Autokollektsioon on Reinu tee 26 krundilt valgunud linna maadele. Linn on nõudnud oma kruntidel seisvate sõidukite äraviimist. Foto: Marko Saarm

Viljandis Reinu teel on autolammutuse pidaja kogunud oma töökoja ümber mitukümmend kasutatud autot, millest osa on ta mahutanud linna ja Edelaraudtee maale. Linnavalitsus on juulist alates palunud linna maal seisvad autod eemaldada.

Sakala kirjutas 22 aastat tagasi, kuidas toona Ploomi tänaval elanud Riho Loit sattus oma naabritega pahuksisse, sest hoidis järelkäruga autot teel niimoodi, et naabrite liikumine oli takistatud.

22 aastat hiljem on osaühigu Kaie Loit juhatuse esimees Riho Loit kogunud Reinu tee 26 krundile rohkem kui 30 autot ja need ei mahu tema maale enam ära. Viljandi linna heakorra- ja haljastusspetsialist Age Alas saatis 18. juulil Riho Loidile pöördumise, et tema kõrval olevatelt linna kruntidelt saaksid autod eemaldatud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles