Päevake hilinemist tähendab kultuuriakadeemiale pooleaastast pausi toetuse küsimises

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Tudengipäevade korraldamiseks saadud toetuse aruandlus hilines ühe päeva, seega ei võta linn enne poole aasta möödumist läbivaatamisele kultuuriakadeemialt laekunud uusi toetusetaotlusi.
Tudengipäevade korraldamiseks saadud toetuse aruandlus hilines ühe päeva, seega ei võta linn enne poole aasta möödumist läbivaatamisele kultuuriakadeemialt laekunud uusi toetusetaotlusi. Foto: Maritta Anton

Et Viljandi kultuuriakadeemia hilines tudengite teatripäevade korraldamiseks saadud toetuse aruandega, ei võta linn tema järgmisi taotlusi vastu enne järgmise aasta kevadet. Linnavalitsuse tähelepanekul kiputaksegi aruannete esitamise tähtaegu unustama just suviti.

Kes projektitoetuse kasutamise aruande esitamisega hiljaks on jäänud, selle uusi projekte ei võta linn kuue kuu jooksul toetuse määramiseks ülevaatamisele. Projektitoetuse taotlusi võetakse vastu neli korda aastas: tähtajad on 1. novembril, veebruaril, mail ja augustil.

Viljandi kultuuriakadeemia taotles tudengipäevade korraldamiseks 1160 eurot ning sai 430 eurot. Selle kasutamise kohta pidanuks ta aruande linnale esitama 29. augustiks, esitas aga 30. augustil. Küll ainult päev hiljem, aga see tähendab, et 28. veebruarini linn akadeemialt taotlusi vastu ei võta. Järgmine kord avaneb koolil võimalus taotlust esitada seega 1. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles