Uuskasutuskeskuse kaubik tuleb Viljandimaa ringile

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Kaubikusse saab anda ülearuseks muutunud asju.
Kaubikusse saab anda ülearuseks muutunud asju. Foto: Erakogu

Uuskasutuskeskuse kaubik tuleb teisipäeval, 27. septembril Viljandimaale ja teeb kolm kogumispeatust, et inimestelt vastu võtta kõiksugu korralikke asju, mida neil endal enam tarvis ei lähe. Kell 10 seisab kaubik tund aega Männimäe Selveri juures, kell 12 pool tundi Suure-Jaani kultuurimaja juures ja kell 13 pool tundi Võhma bussijaamas.

Lisaks kaubikule saab korralikke asju viia Uuskasutuskeskuse Viljandi poodi selle lahtiolekuaegadel. Annetusala asub kohe ukse juures ja oma tulekust pole vaja varem teada anda.

"Viljandlased on Uuskasutuskeskuse uusima poe hästi vastu võtnud, kuid mitte alati ei teata, et kauplusse saab mugavalt asju ära tuua. Selleks, et head asjad ei lõpetaks kurvalt, teemegi eraldi ringi kaubikuga ja peatume juba tuttavaks saanud kohas Männimäe Selveri juures," rääkis Uuskasutuskeskuse tegevjuht Diana Paakspuu.

Uuskasutuskeskuse kaubikusse saab kodust ära tuua kõik sellised asjad, mis enam kasutust ei leia, kuid on veel heas korras ja saab anda uuele ringile. Uuskasutuskeskusele võib annetada ka hooajaväliseid asju, näiteks saab sügisel ära anda suveriideid ja suviseid hobivahendeid. Uuskasutuskeskus  suunab esemed uuele ringile, kui taas hooaeg käes. Viljandimaal kogutud asjad jõuavad osaliselt uuele ringile Uuskasutuskeskuse kohalikus poes, ülejäänu aga viiakse kõigepealt Tallinna sorteerimiskeskusse.

Kauplused uuendavad iga kuu alguses kaubavalikut ning selleks, et uutele asjadele ruumi teha, on iga kuu viimasel kolmel päeval soodsamad pakkumised. Lõppeva kuu alla-päevad on 28., 29. ja 30. septembril. 

Uuskasutuskeskus teeb kogumisringe üle Eesti, et ennetada prügi teket ja anda korralikele asjadele uus võimalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles