Linnavalitsus asus Männimäe trikipargi projekteerijat ja ehitajat otsima

Margus Haav
, reporter
Copy
Männimäe trikipark saab peagi uue sisu ja välmuse.
Männimäe trikipark saab peagi uue sisu ja välmuse. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus kuulutas eilsel istungil välja riigihanke Männimäele uue trikipargi projekteerija ja ehitaja leidmiseks.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul vajab praegune park hädasti uuendust.

"Männimäel on palju noori, kes skate-parki kasutavad, aga praegune rulapark on amortiseerunud ning vajab värskendust. Seda selleks, et Jakobsoni kooli lapsed, ekstreemsporti harrastav kogukond ja kõik teised huvilised saaksid tänapäevastes tingimustes liikumisharrastusega tegelda," ütles linnapea. "Väljakuulutatud hanke koostamisel said kaasa mõelda ja rääkida erinevate skate-parki kasutavate huvirühmade esindajad. Nende vajadustest ja soovidest lähtudes saab lõpptulemus kindlasti väga hea."

Hanke eesmärk on leida pakkuja, kes kujundab ja ehitab Männimäele Riia maantee 87 kinnistule funktsionaalse, erinevaid kasutajarühmi ja nende turvalisust arvesse võtva ning Eesti kliimasse sobiliku trikipargi. Uues pargis peavad olema tingimused rula, BMX-ratta, rulluiskude ja tõukerattaga sõitmiseks, trikkide tegemiseks ning treeningute ja vaatemänguliste võistluste korraldamiseks.

Viljandi linnavalitsus on saanud trikipargi rajamise projekti jaoks 119 140 eurot maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeetmest. Ülejäänud osas rahastatakse projekti linnaeelarvest. Hankelepingu sõlmimisest huvitatud ettevõtetelt oodatakse pakkumisi 17. oktoobriks. Hankedokumentidega saab tutvuda riigihangete registris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles