PÕHJA-SAKALA Priit Toobali selja taga kokkukutsutud volikogu istung juhib valla poliittüli kohtusse (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Volikogu aseesimees Taavi Umal (paremal) saatis reedel laiali kutsed Põhja-Sakala volikogu koosolekule. Vastaspoole hinnangul on see kutse õigustühine. Fotol on Umala kõrval tema nimekirjakaaslane Lembit Kruuse ning Eesti 200 esindaja Aivar Paas.
Volikogu aseesimees Taavi Umal (paremal) saatis reedel laiali kutsed Põhja-Sakala volikogu koosolekule. Vastaspoole hinnangul on see kutse õigustühine. Fotol on Umala kõrval tema nimekirjakaaslane Lembit Kruuse ning Eesti 200 esindaja Aivar Paas. Foto: Elmo Riig

Põhja-Sakala volikogu aseesimees Taavi Umal kutsus uueks nädalaks kokku volikogu istungi, mida Poolas viibiv volikogu esimees Priit Toobal peab juba ette õigustühiseks. Tal on kavas nii kiirelt kui võimalik esmase õiguskaitse saamiseks kohtusse pöörduda.

Isamaa esindaja Taavi Umal saatis volikogu liikmetele kutse laiali reedel. Ajal, mil Toobal on valla esindajana Poolas, külas sealses sõpruslinnas. Umala sõnul võis just Poola-sõidust välja lugeda, et volikogu esimees ei kavatse 22. septembriks istungit kokku kutsuda, sest kutse tuleb laiali saata neli päeva enne istungit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles