Viljandi gümnasistide maalilaagri looming jõuab näitusele

Priscilla Õmblus
Copy
Laupäeval Linnagaleriis avataval näitusel "Kodus ja Saarel" saab vaadata Viljandi gümnaasiumi noorte maalilaagri loomingut.
Laupäeval Linnagaleriis avataval näitusel "Kodus ja Saarel" saab vaadata Viljandi gümnaasiumi noorte maalilaagri loomingut. Foto: Viljandi Linnagalerii

Sel laupäeval kell 14 avatakse Viljandi Linnagaleriis näitus "Kodus ja Saarel" Viljandi gümnaasiumi noorte töödest, mis valmisid suvekuumaga Viljandis ja Kuressaares.

Koos siinse gümnaasiumi õpilastega olid maalilaagris Jõgevamaa, Saaremaa ja Võru gümnaasiumi õpilased ning juhendasid peale Viljandi õpetaja Ene Runingu Anne Jaama, Külli Mänd ja Merit Süving.

Nagu Ene Runing rääkis, sai Viljandi gümnaasium kümneaastaseks ning kooliaasta on seal ikka alanud juba augustis esimese kursusega. "See on maalilaagri kursus. Esimene toimus lisaks Viljandile Karksi-Nuias aastal 2013 ning selles osales ainult meie enda kool. Järgmistel kordadel on osa laagrist olnud peale Viljandi Valmieras, Kõpus, Hallistes, Rõuges, Laiusel, Pühajärvel ja Kuressaares. 2016. aastast on meil seltsis olnud Võru ja Jõgevamaa gümnaasiumi noored ja juhendajad ning sellest suvest liitus just tegevust alustanud Saaremaa gümnaasiumi rahvas."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles