Rohkem kui 1500 viljandimaalast käib toidupoes kulleri abiga

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Selveril on Viljandimaal umbes 1500 kulleriteenust kasutavat klienti. Sellest suvest saavad Viljandis ja selle lähiümbruses toidukaupa kulleriga tellida aga ka Rimi valiku austajad.

 

 
Selveril on Viljandimaal umbes 1500 kulleriteenust kasutavat klienti. Sellest suvest saavad Viljandis ja selle lähiümbruses toidukaupa kulleriga tellida aga ka Rimi valiku austajad.    Foto: Toomas Huik (Postimees)

Toidukauba poest koju tellimisele andis koroonapiirangute aeg kõvasti hoogu. Nüüdseks on mõni toonane võimalus Viljandimaal sulgunud ja samas mõni juurde tulnud. Barbora väljastuspunkti siin enam pole, kuid Selveri kuller toimetab ligi 1500 kliendiga ja sel suvel alustas kojuvedu Rimi.

Selveri toidupoe kullerteenus näitab ettevõtte kommunikatsioonijuhi Rivo Veski sõnul, et Viljandimaal on selles vallas potentsiaali. Viimase aastaga on siin Selveri e-poest tellimusi tehtud poolteisele tuhandele aadressile ja sellega on Viljandimaa tellimuste arvult Eestis kuues. Kui võrrelda näiteks mullust ja tänavust juulit, kasvas tellimuste maht peaaegu kolmandiku võrra ning läinud aasta lõpust on tarneid tehtud iga päev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles