Tillukese maja ümber ehitati suur ja ilus eramu

Egon Valdaru
, reporter
Copy

Viljandist pälvis presidendi autasu Evelin Laasi ja Raivo Kondeli kodu Kunderi tänaval. «Presidendi vastuvõtule ju nii lihtsalt ei kutsuta ning tagantjärele mõtlesin, et see võis olla esimene ja viimane võimalus. Päris äge!» sõnas Raivo Kondel.

Krunt soetati 2003. aastal ning toona oli see üsna metsistunud aia ning väikese majakesega. «Läksime Eveliniga kohta ajalehekuulutuse peale vaatama,» meenutas Raivo Kondel. «Eakas perenaine vaimustus sellest, et ta koer meid väga sõbralikult vastu võttis ja saba liputas. Ta ütles kohe, et see koht on meie. Talle tehti hiljem veel pakkumisi, aga perenaine ootas, kuni me osturaha kokku saime.»

Enne seda elati üürikorteris ning igatseti pikisilmi päris oma kodu. Peaaegu kakskümmend aastat on Evelin Laas ja Raivo Kondel seal mütanud ning teinud sellest väga hubase paiga. Seal jagub nii dekoratiivset ilu kui ka seda, mida põske pista: tagapool tarbeaias kasvavad maapealsetes kastides mustikad, maasikad ja kuumaasikad. Aias küpsevad viinamarjad, kasvuhoones kollased ja punased tomatid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles