VILJANDI HC ⟩ Peatreener Marko Koks: esimene mäng näitas, et suudame ka sel aastal kõrgetele kohtadele mängida

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi sõnul oli Eesti meistriliiga esimene mäng küll rabe, ent võitluslik ning ta sai kinnitust, et meeskond on ka tänavu suuteline kõrgetele kohtadele mängima.
Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi sõnul oli Eesti meistriliiga esimene mäng küll rabe, ent võitluslik ning ta sai kinnitust, et meeskond on ka tänavu suuteline kõrgetele kohtadele mängima. Foto: Marko Saarm

Viljandi HC alustas tänavusi Eesti käsipallimeistrivõistlusi kolmapäeva õhtul Harjumaal Aruküla spordihoones – seal, kus ta mulluse hooaja hõbedaselt lõpetas. Sedapuhku tuli aga Mistra nappi, 25:24 paremust tunnistada.

Viljandi HC peatreener Marko Koks nentis enne mängu, et võttes arvesse, kui palju muudatusi on meeskonnas kahe viimase hooaja vältel olnud, ei saa vormi kohta midagi öelda enne, kui esimene kohtumine peetud. Nüüd, mil tuleristsed seljataga, leidis ta, et hullu pole midagi. «Kui me tulemuse välja jätame, siis see mäng tegelikult näitas, et me suudame ka see aasta kõrgetele kohtadele mängida,» lausus ta. «See mäng näitas ühtlasi, et meil tuleb veel vormi koguda ja platsil klapp leida. Oli aru saada, et see oli hooaja esimene mäng: selline rabe oli. Näha oli ka, et meil jäi kontrollmängudest puudu – mõni mängija polnud ikka juba ammu mänginud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles