Liidrikohta hoidev Kert Varik: lähme ja sõidame nii, nagu meie tase on

Priscilla Õmblus
Copy
Tehnika tõrkumisest ja terviseprobleemidest hoolimata suutsid Kert Varik ja Lari Kunnas (nr 5) Tšehhis Kaplice krossirajal neljanda koha võtta.
Tehnika tõrkumisest ja terviseprobleemidest hoolimata suutsid Kert Varik ja Lari Kunnas (nr 5) Tšehhis Kaplice krossirajal neljanda koha võtta. Foto: Wsc Team

Tehnika tõrkumise ja tervisehädade kiuste sõitis karksinuialane Kert Varik koos soomlasest korvimehe Lari Kunnasega nädalavahetusel Tšehhis Kaplice rajal külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste eelviimasel etapil välja neljanda koha. Sarja kokkuvõttes on nad endiselt liidrid ja viimasele etapile järgmisel nädalal Saksamaal lähevad vastu viiepunktilise edumaaga konkurentide ees.

Küsimusele, kas nad sõidavad nüüd Saksamaale maailmameistritiitlit realiseerima, vastas oma parimat maailmameistrivõistluste hooaega tegev Varik: «Ega ma endale seda kogu aeg korrutada jõua – pean ikkagi säilitama külma närvi. Aga muidugi läheme ja loodame, et saame terveks. Lähme ja sõidame nii, nagu meie tase on. Ükspuha mis värvi medal on suur asi, arvestades, et Eestis on täiskasvanute motokrossis seni ainult üks maailmameistrivõistluste medal – kolmas koht (selle pälvisid 2004. aastal Are Kaurit ja Jürgen Jakk – toimetus).»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles