EESTI MEISTRIVÕISTLUSED Hakkab pihta! Viljandi HC alustab hooaega

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC fännidel tasub trummid taas välja otsida: juba kolmapäeval alustab meeskond võistlushooaega Eesti meistriliigas, mängides Arukülas Mistraga.
Viljandi HC fännidel tasub trummid taas välja otsida: juba kolmapäeval alustab meeskond võistlushooaega Eesti meistriliigas, mängides Arukülas Mistraga. Foto: Marko Saarm

Ülehomme teeb Viljandi HC tänavuse Eesti käsipalli meistriliiga võistlushooaja otsa lahti, mängides Aruküla spordihoones sealse Mistra meeskonnaga. Et kõik on uus septembrikuus, on ka viimati Balti meistri tiitli ja Eesti meistriliigas hõbemedali võitnud Viljandi HC ridades uusi tuuli, ent kindel eesmärk on hoida latt senisel kõrgusel.

Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi sõnul on tulnud võistkonnas teha vangerdusi: on minejaid, ent on ka noori liitujaid.

"Näiteks terve Lõppude brigraadi (vennad Mihkel, Robert ja Mark Lõpp – toimetus) kohta ei saa küll öelda, et nad oleksid meie juures mängimise lõpetanud, aga praeguse seisuga keegi neist Viljandi eest sel hooajal ilmselt ei mängi," rääkis peatreener. "Mihkel Lõpp siirdus Saksamaale mängima. Talle tehti pärast häid Balti liiga esitusi seal pakkumine ning ta haaras sellest kinni."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles