Kogukonna ammune soov täitus. Holstre järvele jõudsid veebatuudid

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kolmapäeval paigutati Holstre järvele kaks veebatuuti, mis viidi rannast mõnekümne meetri kaugusele, et seal saaksid ohutuse mõttes lustida ikka vaid need, kes endaga ise vees hakkama saavad.
Kolmapäeval paigutati Holstre järvele kaks veebatuuti, mis viidi rannast mõnekümne meetri kaugusele, et seal saaksid ohutuse mõttes lustida ikka vaid need, kes endaga ise vees hakkama saavad. Foto: Andrus Tukk

Augusti lõpu suvekuumuses sai Holstre järv kaks veebatuuti. Atraktsiooni mõtte oli külaselts välja pakkunud mulluse Viljandi valla kaasava eelarve ideevõistlusele, kuid siis kogutud 121 häält soovitud tulemust ei toonud.

«Kolmapäeval nad meil üles said ning abiks olid riigikogu katuseraha ja Sulev Kannimäe,» ütles Holstre külaseltsi juhatuse liige Loit Kivistik ning lisas, et kohalikud võtsid batuudid kenasti vastu ja möllu oli toredasti. Suve lõpp ongi proovimiseks tema sõnul hea aeg, sest nüüd näeb võimalikud kitsaskohad ära ja täishooaja saab teha nii, et neid üldse ei oleks. Üleeile läks kõik aga kenasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles