Uueveski basseinis ujunud poisid läksid kupla

Jan Randar Raidma
Copy
Pole teada, et Uueveski basseinis ujujad varem sügeluse üle oleks kurtnud. Kahel poisil tekkinud lööbe pärast laseb linnavalitsus nüüd sealset vett uurida.
Pole teada, et Uueveski basseinis ujujad varem sügeluse üle oleks kurtnud. Kahel poisil tekkinud lööbe pärast laseb linnavalitsus nüüd sealset vett uurida. Foto: Marko Saarm

Kahel Viljandi poisil, kes otsisid läinud reedel 30-kraadise kuuma eest jahutust äsja renoveeritud Uueveski basseinist, tekkisid järgmisel päeval kehale sügelevad punnid. Linnavalitsus otsustas lasta basseinivett analüüsida.

19. augustil läks 11-aastane Riko oma sõbraga Uueveski basseini ujuma. Nagu Riko ema Reine Šmidt ütles, veetsid nad seal mitu tundi. Laupäeva hommikul ärgates avastas Riko, et tema kehale on üleöö tekkinud hulganisti punne. Üleni kirjut poega nähes ema ehmus ning arvas algul, et öösel on sääsed oma töö teinud. Kui ta poega lähemalt vaatas, sai tema sõnul selgeks, et põhjus pole sääskedes, sest nood nii tihedalt ei söö. Pärast selgus, et Riko sõbral olid samad punnid juba eelmisest Uueveskil ujumast käimisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles