Kert Varik tuli Tihemetsas Eesti meistriks

Egon Valdaru
, reporter
Copy
See ülesvõte on tehtud tänavu juuli algul külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste Lange etapilt, kus Kert Varik ja tema soomlasest korvimees Lari Kunnas noppisid esikoha.
See ülesvõte on tehtud tänavu juuli algul külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste Lange etapilt, kus Kert Varik ja tema soomlasest korvimees Lari Kunnas noppisid esikoha. Foto: Kristjan Teedema (Postimees)

Tihemetsas Lauri krossirajal selgusid laupäeval Castroli Eesti motokrossi meistrid ning külgvankriga mootorrataste krossis tulid esikohale praegu maailmameistrivõistlustel samuti liidrikohta hoidvad Kert Varik ja Lari Kunnas. Viljandimaa sportlasele Kert Varikule oli see juba kümnes tiitel.

Eelmisel kolmel meistrivõistluste etapil kõik kuus võistlussõitu võitnud Kert Varik ja soomlane Lari Kunnas AYR Racing Teamist läksid viimasele, neljandale etapile vastu suurfavoriitidena, juhtides lätlasest kaksikvendade Daniels ja Bruno Lielbārdise ees 20 punktiga.

Väike viperus

Esimest sõitu asusid üllatuslikult juhtima sel hooajal esimest võistlust kaasa tegevad Markus Normak ja Karl-Albert Kasesalu motospordiklubist GasGas. Kert Varik ja Lari Kunnas võtsid sisse teise koha, kuid avaringist alates vaevas nende tsiklit tehniline rike. Kohe möödusid neist Daniels ja Bruno Lielbārdis ning mõne ringi pärast ka Tanel Reesna ja Sten Niitsoo (Motoextreme).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles