Last ootav noor pere loodab tules hävinud kodu toetajate abiga üles ehitada

Jan Randar Raidma
Copy
Tuleõnnetusest sai häirekeskus teate 18. augustil kella 19 ajal ning kohale sõitsid Suure-Jaani, Viljandi, Mustla ja Põltsamaa kutselised päästjad ning Kolga-Jaani vabatahtlikud.
Tuleõnnetusest sai häirekeskus teate 18. augustil kella 19 ajal ning kohale sõitsid Suure-Jaani, Viljandi, Mustla ja Põltsamaa kutselised päästjad ning Kolga-Jaani vabatahtlikud. Foto: Marko Saarm

Neljapäeva õhtul läks Viljandi vallas Valma külas põlema kahekorruseline elumaja. Õnnetuses jäi koduta noor pere, milles kasvab kaheaastane poeg ning millesse sünnib lähipäevil tütar. Tulekahjus hukkus kaks koera. Pere otsib endale ajutist elamispinda ning loodab annetustest senise maja elamiskõlblikuks ehitada.

Perele on leitud lähedaste ning heade inimeste abiga hädavajalikud rõivad, hügieenitarbed ja kodukandist eemal ajutine elamispind. Paraku ei saa pisipoeg sealt käia lasteaias ja seepärast otsib pere paremat lahendust. Oodatakse kõiki pakkumisi Valma lähedal paiknevate elamiste kohta, et poeg saaks jätkata lasteaiateed ning vanematel oleks hõlpsam maja üles ehitada.

Pereisa sugulase Ragne Reiali sõnul ei soovi perekond ise ajakirjandusega suhelda, sest seni ilmunud artiklid on saanud negatiivset vastukaja. Lähedased tahavad perekonda selle eest kaitsta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles