KÄPAGALERII ⟩ Suur ja väike, must ja valge. Viljandi koerteklubi ViLe korraldas heategevusliku koertenäituse

Copy

Viljandis algas laupäeval kell 11 mitteametlik ja heategevuslik koertenäitus, mis tõi Leola tänavale hulganisti igas suuruses ja tõus koeri.

"Number kakskümmend viis – ringi!" kõlas laupäeval kell pool kaksteist teadustaja nõudlik hüüd. "Number kakskümmend viis! Kus on number kakskümmend viis?! Ringi!"

Otsitav leiti üles ning kahejalgne ja neljajalgne võtsid õige koha sisse. Alanud oli Viljandi koerteklubi ViLe korraldatav match-show, kus võis näha nii tibatillukesi sülekoeri kui ka omanikust vaat et suuremaid inimese parimaid sõpru. Esimest korda Viljandi murule jõudnud üritusel polnud puudust ei osalejatest ega pealtvaatajatest, vaid ruuporist, et üle lustaka rahvamassi ennast kuuldavaks teha.

Mis asi on üldse match-show? Tegu on mitteametliku koertenäitusega, kus erinevalt tavanäitustest võivad osaleda igas vanuses ja igat tõugu loomad, samuti segaverelised koerad. Selline üritus sobib näitusehuvilistele harjutamiseks või ka neile, kes ei saa või ei taha mõnel põhjusel ametlikel näitustel osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles