«Sakala» ajakirjanikud jagasid parima arvamusloo preemiat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Väre
Hans Väre Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eesti 2011. aasta ajakirjanduspreemiate jagamisel tõid Viljandisse parima maakonnalehes ilmunud arvamusloo preemia “Sakala” peatoimetaja Hans Väre ja tarbijatoimetaja Gert Kiiler.

Sel aastal otsustas pressipreemia žürii jagada parima arvamusloo preemia kahe ajakirjaniku vahel Võitjad on Hans Väre 6. augustil Sakalas ilmunud looga “Tuleviku teine Eesti – lollidemaa” ja Gert Kiiler 24. augusti Sakalas ilmunud arvamusega “Kuidas päästa vaimset teist Eestit”.

Parima maakonnalehes ilmunud uudise kategoorias läks võit Ida-Virumaal ilmuva “Põhjaranniku” ajakirjanikule loo eest “Miljonivõlgnik Avo Viiol on edukas ettevõtja”. Olemusloo preemia kuulub “Tartu Postimehe” reporterile Aime Jõgile. Tema lugudeseeria ilmus 20. mail (“Insult halvas korraga nii ema kui poega”, “Logopeed aitab sõnu leida nagu detektiiv” ja “Kirevad ja rasked taastumislood”).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles