Uusna küla ⟩ Varahommikune tulekahju võttis kahelt naiselt kodu ja nende naabrimehelt elu

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kui kahes tulekahjust laastatud korteris toimetasid omanikud veel asju kokku panna, siis kolmas eluase, kus elas naabrimees, oli kõige enam söestunud. 
Kui kahes tulekahjust laastatud korteris toimetasid omanikud veel asju kokku panna, siis kolmas eluase, kus elas naabrimees, oli kõige enam söestunud. Foto: Marko Saarm

"Pagan, mis siin juhtus?" küsis endalt Uusna teel jalutav mees. Endine külaelanik oli tulnud oma töökotta ja siis hakkas talle silma tee ääres söestunud ja sissekukkunud katusega maja. Mõisaaegne aedniku elupaik, nagu ta teadis öelda.

"Uudistajaid on siin hommikul palju olnud," ohkas Reeta Teearu. Tema oli üks kahest naisest, kelle kummaline praksumine varahommikul toast õue oli ajanud.

Tema naabrinaine Tiia Kõiv tähendas, et oli ärganud, sest tahtis tualetti minna. "Sinna voodisse ma praksumist ei kuulnudki, aga siin eespool küll. Hea, et ma sisse ei jäänud," ütles ta.

​Kõiv lükkas välisukse lahti, esiti mõttega vaadata, kes see hommikul nii vara rakette laseb, aga nägi hoopis, et esik põleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles