Piirojal võis pjedestaalile astuda mitu Viljandimaa autosportlast

, autospordihuviline
Copy
Laupäeval sõideti Jõgevamaal Piiroja karikasarja hooaja viimane etapp ning krossiklassis võttis etapivõiduga sarja üldvõidu Viljandimaa mees Sander Järveküla (nr 19).
Laupäeval sõideti Jõgevamaal Piiroja karikasarja hooaja viimane etapp ning krossiklassis võttis etapivõiduga sarja üldvõidu Viljandimaa mees Sander Järveküla (nr 19). Foto: Kalle Allik

Eelkõige noorte autosportlaste rajale toomiseks ja sõidumeisterlikkuse parandamiseks 2010. aastal ellukutsutud Piiroja karikasari, mille tänavune viimane, viies etapp leidis aset sel laupäeval, on eesmärki täitnud: sel hooajal startis noorte ja tuleviku klassides 33 sportlast. Kokku osales sel aastal 185 sportlast, neist 53 krossi- ja 132 sprindiklassides. Viimasel etapil oli osalejaid 63.

Jõgevamaal Põltsamaa vallas Piiroja rallikrossirajal korraldatav mõõduvõtt on populaarne ka Viljandimaa autosportlaste hulgas. Paljud neist, kes nüüd juba Eesti rallikrossi meistrivõistlustel pjedestaalile pürgivad, on sellel osalenud. Tänavu juba enne meistrivõistluste viimast etappi endale klassis Junior 1600 tiitli kindlustanud Robin Allik ja klassis Super 1600 vähemalt hõbemedalile sõitev Kevin Allik alustasid samuti Piir­oja rajalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles