Viljandi loobus vastuseisu tekitanud eksperimendist (2)

Copy
Tänasest sellelt ringristmikult enam alla Ugala poole keerata ei tohi ning kes soovib Vaksali tänavat vältides Männimäelt kesklinna pääseda, peab leppima Kalmu tänavaga.
Tänasest sellelt ringristmikult enam alla Ugala poole keerata ei tohi ning kes soovib Vaksali tänavat vältides Männimäelt kesklinna pääseda, peab leppima Kalmu tänavaga. Foto: EVE NAABER

Esmaspäevasel istungil arutas Viljandi linnavalitsus uuesti Reinu tee ja Hariduse tänava liikluskorralduse muutmise plaani ning otsustas seda veel enne rakendamist muuta. Rattarajad jäävad tulemata, autojuhtidele ebamugava ja liiklust rahustava korraldusega minnakse aga edasi ning see hakkab kehtima tänasest.

Viljandi linnavalitsus võttis eelmisel nädalal vastu otsuse katsetada kaks kuud Reinu teel ja Hariduse tänaval liikluskorraldust, mis vähendaks seal autoliiklust ning soodustaks jalgsi ja jalgrattaga liiklemist. Plaan jagada sõidutee jalgratturite ja autode vahel nii, et autodele oleks jäänud kitsuke ruum kahe rattaraja vahel, tekitas elavat vastukaja. Liikluskomisjoni seisukohti ja avalikku tagasisidet arvesse võttes saatis plaaniga välja tulnud töörühm kava uuesti linnavalitsusele arutamiseks ning linnavalitsus muutis kavandatavat liikluskorraldust veel enne, kui see jõudis kehtima hakata.

Märksõnad

Tagasi üles