Katkestama pidanud Andreas Hantson: sport ongi selline huvitav asi, et siin alati juhtub, kui juhtuda ei tohi

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi vallast pärit Andreas Hantson pidi U-20 vanuseklassi maailmameistrivõistlustel mitmevõistluse põlvevigastuse tõttu katkestama, ent suurvõistlustelt kaasa toodud kogemused on tema sõnul võimsad.
Viljandi vallast pärit Andreas Hantson pidi U-20 vanuseklassi maailmameistrivõistlustel mitmevõistluse põlvevigastuse tõttu katkestama, ent suurvõistlustelt kaasa toodud kogemused on tema sõnul võimsad. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Viljandi vallast pärit Andreas Hantsonil tuli eelmisel nädalal Colombias Calis peetud U-20 vanuseklassi kergejõustiku maailmameistrivõistlustel kümnevõistlus põlvevigastuse tõttu katkestada, ent kaasatoodud emotsioonid ja kogemused on tema sõnul võimsad.

«Sport ongi selline huvitav asi, et siin alati juhtub, kui juhtuda ei tohi,» nentis ta üleeile veel Pariisi lennujaamas kojulendu oodates ning tunnistas, et põlv oli talle juba pikalt muret teinud. «Enne võistlust lootsime, et see peab ikka vastu, aga kõrgushüppe ajal juhtus ... oma lollusest. Kõrgushüppes peab tõuge käima üle täistalla, aga mina tahan varba peale jala maha panna ja siis läheb kogu koormus põlvele. Seal oli kõva staadionikate ka, mis siis järjest põrutas ja põrutas, kuni lõpuks oli juba väga-väga valus hüpata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles