Viljandi abilinnapeaks nõustus hakkama muusikakooli direktor Tonio Tamra

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Valimisliit Südamega Viljandis esitab abilinnapea kandidaadiks muusikakooli direktori Tonio Tamra (paremal). Liis Aedmaa asemele pakub liit Peedu Põllu (vasakul).
Valimisliit Südamega Viljandis esitab abilinnapea kandidaadiks muusikakooli direktori Tonio Tamra (paremal). Liis Aedmaa asemele pakub liit Peedu Põllu (vasakul). Foto: Kiti Põld

Viljandi abilinnapea Kristjan Mändmaa valimisliidust Südamega Viljandis andis 27. juulil teada, et on otsustanud ameti maha panna. Valimisliit otsustas neljapäeva õhtul esitada abilinnapea kandidaadiks 19 aastat Viljandi muusikakooli direktorina töötanud Tonio Tamra. Kui volikogu valimisliidu valiku heaks kiidab, asub Tamra Viljandi abilinnapeana tööle septembrist.

Ametit maha panema valmistuv abilinnapea Kristjan Mändmaa sõnas, et tal on on väga hea meel, et selle ameti oli nõus vastu võtma just Tonio Tamra, legendaarne muusik ja koolidirektor, pikka aega linnajuhtimises osalenud viljandlane.

"Tema suur eelis on just tema varasemad kogemused – Tonio teab ja tunneb kõiki ning tedagi tuntakse hästi," sõnas Mändmaa. "Ka on ta kursis nii haridus- ja kultuurielu kui ka haldus-majanduspoolega. Minu toetus kuulub jäägitult talle – loodan, et ka volikogu kiidab kandidatuuri heaks. Soovin Toniole palju jõudu ja tervist."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles