Viljandi käsipallikasvandikud asuvad Rumeenias finaalturniiri pääset püüdma

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti U18 koondis asub järgmisel nädalal Rumeenias Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni mängudes püüdma pääset finaalturniirile. Nende seas on kaks Viljandi HC noormängijat Robin Liinsoo ja Hendrik Koks (vasakult kolmas). Enne Rumeeniasse lendamist mängis Eesti koondis Riias kontrollkohtumise Läti ja Leedu vastu, millest ta mõlemad võitis.
Eesti U18 koondis asub järgmisel nädalal Rumeenias Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni mängudes püüdma pääset finaalturniirile. Nende seas on kaks Viljandi HC noormängijat Robin Liinsoo ja Hendrik Koks (vasakult kolmas). Enne Rumeeniasse lendamist mängis Eesti koondis Riias kontrollkohtumise Läti ja Leedu vastu, millest ta mõlemad võitis. Foto: Helin Potter (Eesti käsipalliliit)

Eesti käsipalli U18 noortekoondis alustab järgmisel nädalal Rumeenias Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni mänge, mille sinimustvalges koosseisus mängivad ka kaks Viljandi HC kasvandikust noort mängumeest: 18-aastane ja ka A-koondises debüteerinud Hendrik Koks ning 17-aastane Robin Liinsoo. Vahetult enne Rumeeniasse lendamist mängis Eesti noortekoondis kaks kontrollmängu Riias, kus alistati nii Läti kui Leedu koondise eakaaslased.

«Natuke on ärevust sees nagu enne võistlusi ikka. Kontrollmängud läksid hästi, seega võiks meil Rumeenias võimalust ja šanssi olla,» tõdes Hendrik Koks päev enne lendu. Küsimusele, milliste mõtetega ta koti eesootavaks Euroopa meistrivõistluste mängudeks kokku pakib, vastas ta: «Eesmärk on finaalturniirile jõuda. Selleks tuleb oma alagrupis võita – võidumõtetega tuleb minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles