Lumepargi juhataja on kollasest suusatupsust vaimustuses ja otsib kuju püstitajaid. "Laste kelgumäe võikski nüüd Tupsumäeks ristida!"

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Eelmisel nädalal püstitati Viljandisse Huntaugu mäele suur kollane teletupsu kuju. Kes seda tegi, pole teada.
Eelmisel nädalal püstitati Viljandisse Huntaugu mäele suur kollane teletupsu kuju. Kes seda tegi, pole teada. Foto: Elmo Riig

Viljandi lumepargi juhataja Mart Kaas on vaimustuses kollasest suuskadel teletupsu kujust, mis läinud reedel pargi kelgumäe tippu ilmus, ning kaalub kelgumäe Tupsumäeks ristimist. Huntaugule püstitatud kuju seni teadmata autoritel palub Kaas endaga kindlasti ühendust võtta.

"Super ju! Ilus!" hüüatas Männimäel asuva lumepargi juhataja Mart Kaas, kui kuulis, et ajakirjanik soovib suurest kollasest teletupsust kõnelda. Ta kinnitas, et kuju meeldib talle väga.

Kes kuju võis lumepargi kõige kõrgemasse tippu püstitada, seda Mart Kaas aga ei teadnud. See ilmus ootamatult ja salaja. "Juhtusin just sel päeval Viljandis olema, et geodeediga üle vaadata, kuhu uue tõstuki vundamendid tulevad, ning siis nägin, et – oi, kui äge! Mul on väga hea meel ja leian, et selle laste kelgumäe võikski nüüd Tupsumäeks nimetada. Eelmisel talvel käisid lasteaialapsed kelgutamas, kõigil kollased vestid seljas, ja nüüd see kollane tups ... Pani kohe mõtted liikuma."

Mart Kaas sõnas, et ta tahaks väga teada, kes kuju tema kelgumäele püstitas, sest tänutäheks tahaks ta sellele inimesele või neile inimestele terveks talvehooajaks mäe kasutamiseks pileteid kinkida. "Piletid on talveks soojas, sest see on nii hea mõte," kinnitas Kaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles