Festivali külastuste arv kerkis laupäeval viiekohaliseks

Margus Haav
, reporter
Copy
Lisaks heebreakeelsele originaalloomingule esitab Yamma pärimusmuusikat ja erinevate juutide diasporaade kadunud muusikat.
Lisaks heebreakeelsele originaalloomingule esitab Yamma pärimusmuusikat ja erinevate juutide diasporaade kadunud muusikat. Foto: Elmo Riig

Viljandi pärimusmuusika festival kogus laupäeval korraldajate kinnitusel ligi 10 000 külastust. Populaarsemad kontserdid andsid Zetod, Untsakad, Mari Jürjens, Yamma Ensemble Iisraelist ja Gangar Norrast. 

Esialgsetel andmetel oli festivali esimesel päeval ehk neljapäeval külastusi 5000. Korraldajate sõnul on nende numbrite puhul jutt külastustest, mitte tingimata külastajatest, sest alapääsmeid võib üks inimene osta päeva jooksul mitu.

"Selle numbri sees on nii passid, päevapiletid kui ka ühekordsed alapääsmed," selgitas piletimüügijuht Anu Rannu. "Reedel oli külastusi umbes 7000 ja kõige rohkem ootasimegi neid laupäeval. Oleme nende numbritega väga rahul, eriti hea meel on, et festival juba neljapäeval nii rahvarohkelt algas. Samuti teeb head meelt, et sel aastal on eriti hoogsalt müüdud noortepasse. Arvestades ka tänavuse festivali teemat "Juured ja ladvad" on eriti äge, et just noored kannavad festivalivaimu edasi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles