Tihe sõitja: saetakse oksa, millel istutakse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tööpäevadel bussiga number 408 sõitev naine, kes ei soovinud oma nime lehes avaldada, kinnitas, et on näinud, kuidas Jaan Kivioja osale sõitjatele piletit ei anna. Samuti on ta täheldanud, et mõnele annab ta osa summast tagasi.

«Ju siis tal on tuttavatega kokkulepe, et teeb neile soodustust ja piletit ei anna. Kuidas inimesed aru ei saa, et niimoodi saevad nad oksa, millel ise istuvad! Ühel hetkel äkki ei käigi see buss enam, kui paberitest on näha, et sõitjaid on vähe,» oli naine pahane. «Mina sõidan kuukaardiga, aga mitte sellepärast, et ma ei tahaks, et ta osa minu rahast oma taskusse paneb, vaid nii tuleb odavam.»

Mitu sõitjat, kes on pileti saanud, on tähele pannud, et sellele on märgitud lühem marsruut. Näiteks kui klient tahab sõita Ülemõisast Viljandisse, on piletile märgitud sihtkohaks Loodi, kuid inimene on maksnud täishinna. Äärmuslik näide on see, kus pileti hinnaks on trükitud null eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles