Olümpiakrossi Eesti meister Josten Vaidem: teadsin, et ainult tehnikaga seda sõitu ära ei sõida

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi rattaklubi kasvandik, Fixuse klubi vormis Josten Vaidem pälvis pühapäeval Tehvandi keerukal ja raskel rattakrossirajal oma esimese olümpiakrossi Eesti meistri tiitli.
Viljandi rattaklubi kasvandik, Fixuse klubi vormis Josten Vaidem pälvis pühapäeval Tehvandi keerukal ja raskel rattakrossirajal oma esimese olümpiakrossi Eesti meistri tiitli. Foto: Eerik Överus

Möödunud nädalavahetusel selgitati Otepääl Tehvandi maastikurattarajal Eesti meistreid maastikuratta lühirajasõidus ja olümpiakrossis, kus Viljandi rattaklubi kasvandik Josten Vaidem pälvis oma karjääri esimese olümpiakrossi Eesti meistri tiitli. Esimest korda jagati Eesti meistri tiitleid lühirajasõidus, millest tuli Vaidemile pronksiga auhinnariiulile lisa.

«See on minu esimene olümpiakrossi Eesti meistri tiitel. Kuna ma olen rohkem maratonidele keskendunud, siis olümpiakrossi polegi sel hooajal sõitnud. Oligi selle hooaja esimene võistlus, kohe ka Eesti meistrivõistlused,» rääkis Vaidem.

Pärimisele, mis tehniliselt keeruka ja pealtvaatajatele vaatemängulise kriteeriumi võidu võtmeks on, vastas Vaidem: «Kui ise pikali ei käi, siis ...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles