Pesufirma looja tahab naisteni tuua kergust ja kvaliteeti

Kirke Katariina Siimso
Copy
Laura Ermi sõnul tulevad tema tooted suuresti katsetamisest. Modell on Grete Rahnell.
Laura Ermi sõnul tulevad tema tooted suuresti katsetamisest. Modell on Grete Rahnell. Foto: MARTIN KOSSESON

Värvilised fotoseansid, pitsid ja kangad – 26-aastane Viljandist pärit Laura Erm alustas oma pesu- ja bikiinifirmaga Lacy Pretties­ kolm aastat tagasi, kui oli veel «sügav» koroonaaeg. Vaid katsetusest ja tädi õmblusmasinast alanud idee on viinud nii paljude klientideni, et vaevu jõuab tellimused tehtud ning ees ootavad aina suuremad plaanid.

«Ma panustan Lacysse oma aega, sest ma näen, et tal on potentsiaal olla suur,» rääkis Erm oma ettevõtte loomisest ja tulevikuplaanidest.

Kuidas sai Lacy Pretties alguse?

Õmblesin viimati IX klassis ja ma ei ole sellest otseselt huvitatud olnud, aga mingi hetk hakkasin joonistama. Kord läksin oma tädile külla. Teadsin, et tal on õmblusmasin ja mõtlesin proovida. Võtsin mingid kangad ja katsetasin. Tegin oma esimese bralette’i (mugav rinnahoidja) seal. Täna vaatan tagasi, et see oli ikka väga halb. Enne ma peaaegu ei teadnud, mis üldse õmblusmasin on, aga siis ma terve õhtu pusisin ja katsetasin. Ise ka ei tea, kust see tuli. See jäi mulle tollest õhtust külge ja ostsin endale ka masina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles