UUEVESKI Rentnikul on jaks otsas. Puhkekeskusele helistatakse hingekella

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Uueveski puhkekeskuse hooned lähevad tõenäoliselt müüki ning saadud raha eest soovib linnavalitsus luua korraliku puhkeala.
Uueveski puhkekeskuse hooned lähevad tõenäoliselt müüki ning saadud raha eest soovib linnavalitsus luua korraliku puhkeala. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus ja osaühing Uueveski Puhkekeskus lõpetavad septembri lõpus koostöö ning Uueveski basseinid ja hooned lähevad tagasi linna valdusesse. Põhjuseks keerulised majandusolud, mis on osaühingul puhkekeskuse hooldamise raskeks teinud, ning linnavalitsuse teatud rahulolematus tema tööga.

Kümme aastat tagasi, kui linnavalitsus kuulutas Uueveski puhkekoha teise oksjoni huviliste puudumise tõttu nurjunuks, võttis linnavalitsusega ühendust basseinidest umbes saja meetri kaugusel elav Allar Teppart ning pakkus linnale välja, et osaühing Uueveski Puhkekeskus võiks hakata koha eest ka oma kulu ja kirjadega hoolitsema. Toona olid hooned ning ujumiseks ja forellipüügiks mõeldud basseinid väga armetus seisus: need lagunesid ning seal käidi joomas ja lõhkumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles