PÕHJA-SAKALA VALD Liitmisele vastu seisnud suure hooldekodu juht lasti ametist lahti (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Marika Tirmaste juhtis Lõhavere hooldekodu kaheksa ja pool aastat ning selle sisse jäi ka poolteist aastat tagasi läbielatud raske koroonapuhang. Kolmapäevase otsuse kohaselt Tirmaste augustist enam ei jätka.
Marika Tirmaste juhtis Lõhavere hooldekodu kaheksa ja pool aastat ning selle sisse jäi ka poolteist aastat tagasi läbielatud raske koroonapuhang. Kolmapäevase otsuse kohaselt Tirmaste augustist enam ei jätka. Foto: Elmo Riig

Kaheksa ja pool aastat Põhja-Sakala vallas Lõhavere hooldekodu juhtinud Marika Tirmaste jäi oma hinnangul vallajuhtimisel tekkinud poliitilise tormi ohvriks, kui kolmapäeval tulid tema juurde kaks hooldekodu nõukogu liiget ja vabastasid ta ametist.

Tirmastele koos volikogu esimehe Priit Toobaliga vabastamisteate esitanud sihtasutuse Lõhavere Ravi- ja Hooldekeskus nõukogu esimehe Aivar Paasi sõnul on juhtunu üks osa protsessist, mis peab viima nüüd juba lagunenud koalitsiooni võimulepingus ettenähtud hooldekeskuste ühendamiseni, ning Tirmaste pidi lahkuma, sest on sellisele mõttele selgelt vastu.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles