Eelmisel nädalavahetusel Leedus Vilniuses peetud Balti võistkondlikelt meistrivõistlustelt naasis Kelly Heinpõld viljandimaalastest suurima medalisaagiga. Heinpõld võitis kulla vasaraheites 51.83-ga, hõbeda kuulitõukes 13.40-ga ja pronksi kettaheites 44.47-ga.
Eelmisel nädalavahetusel Leedus Vilniuses peetud Balti võistkondlikelt meistrivõistlustelt naasis Kelly Heinpõld viljandimaalastest suurima medalisaagiga. Heinpõld võitis kulla vasaraheites 51.83-ga, hõbeda kuulitõukes 13.40-ga ja pronksi kettaheites 44.47-ga. Foto: Karolis Seneckis

Möödunud nädalavahetusel toimusid Leedus Vilniuses U18 ja U20 vanuseklassi Balti võistkondlikud meistrivõistlused. Eesti koondis võttis mõlemas vanuseklassis võidukarika ning oma panuse andsid võitu ka kolm värsket individuaalset Balti meistrit Viljandist: Morten Siht; Andreas Hantson ja Kelly Heinpõld, kes naasis koju täiskomplekti medalitega.

Viljandimaalane Kelly Heinpõld, kes treenib kergejõustikuseltsis Sakala, võitis U20 vanuseklassis vasaraheites kuldmedali 51.83-ga, kuulitõukes hõbeda 13.40-ga ja kettaheites pronksi 44.47-ga.

Kommentaarid
Copy