Neli õde teevad Popsi Köögist Itaalia restorani

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Üheks õhtuks Itaalia restoraniks muutuva Popsi Köögi menüüs on näiteks mozzarella-salat tomatiga.
Üheks õhtuks Itaalia restoraniks muutuva Popsi Köögi menüüs on näiteks mozzarella-salat tomatiga. Foto: Erakogu

Abja-Paluojal tegutsev Popsi Köök hakkab Itaalia restoraniks, kuid see ei tähenda, et sealt enam edaspidi lihapirukaid või harjumuspäraseid kulinaariatooteid osta ei saaks. Itaalia toite pakutakse vaid ühel õhtul.

Reedel algavate Abja suvepäevade esimene päev toob kaasa kohvikute õhtu ning õed Assol, Sigrit, Kaili ja Liilian Saar on otsustanud sellest osa võtta restoraniga Osteria Italia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles