Sõudjad asuvad Viljandi järvel tiitleid püüdma

Priscilla Õmblus
Copy
Sel nädalavahetusel peetakse Viljandi järvel sõudevõistlusi: täna õhtul jagatakse Baltimaade ning laupäeval ja pühapäeval Eesti meistri tiitleid. Foto on klõpsatud juuli algul asetleidnud Viljandi Paadimehe võistluselt.
Sel nädalavahetusel peetakse Viljandi järvel sõudevõistlusi: täna õhtul jagatakse Baltimaade ning laupäeval ja pühapäeval Eesti meistri tiitleid. Foto on klõpsatud juuli algul asetleidnud Viljandi Paadimehe võistluselt. Foto: Marko Saarm

Täna õhtul selguvad Viljandi järvel Baltimaade sõudmise meistrid ning laupäeval ja pühapäeval antakse seal aerudele valu Eesti täiskasvanute, veteranide ja parasportlaste meistritiitlite nimel.

Viljandi treeneri Ruth Vaari sõnul on siia oodata Baltimaade sõudjate koorekihti, teiste seas pooltsadat Läti ja Leedu sportlast, kellest osa võistleb ka Eesti meistrivõistlustel. «Leedukad osalevad kogu mansaga, sest tegu on lahtiste Eesti meistrivõistlustega,» märkis ta.

Nagu Vaar rääkis, eelsõite siin ei tule. Reedel antakse Baltimaade meistrivõistluste esimesed stardid kell 16. Laupäeval on Eesti meistrivõistluste finaalsõidud kavas kella 16 ja 18.30 ning pühapäeval kella 12 ja 14.15 vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles