Eesti kettagolfimeistrid selguvad kolmel Viljandimaa rajal

Priscilla Õmblus
Copy
Reedest pühapäevani kestavad Holstre-Polli ning Viljandi Huntaugu ja Valuoja rajal  Eesti juunioride, seenioride ja harrastajate kettagolfi meistrivõistlused. Kolmapäeva pärastlõunal võis Valuoja orus näha juba võistlusteks valmistujaid.
Reedest pühapäevani kestavad Holstre-Polli ning Viljandi Huntaugu ja Valuoja rajal  Eesti juunioride, seenioride ja harrastajate kettagolfi meistrivõistlused. Kolmapäeva pärastlõunal võis Valuoja orus näha juba võistlusteks valmistujaid. Foto: Marko Saarm

Eeloleval nädalavahetusel tulevad kolmel Viljandimaa kettagolfirajal – Holstre-Pollis ning Viljandis Huntaugul ja Valuoja orus – Eesti juunioride, seenioride ja harrastajate meistrivõistlused. 

Nagu rääkis korraldusmeeskonna liige, klubi Viljandi Ketas eestvedaja Martti Ojamaa, on praegu täies hoos radade ettevalmistamine suurvõistlusteks. "Viska see sodi siia hunnikusse!" ütles ta jutuajamise vahepeal abilisele ning pöördus siis jälle ajakirjaniku poole: "Viimast lihvi anname."

Ees ootavad võistlused on ühed suurimad selletaolised Eestis. Kolmapäevaks oli end neile kirja pannud 415 inimest. "Koorekiht tuleb kokku. Parimad harrastajad."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles