Pärimusmuusika festivalil leiavad tegevust ka spordisõbrad, loodusehuvilised ja jutuvestjad

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi pärimusmuusika festivali lisaprogrammis on tänavu koha leidnud uued õppimise ja kogemuste jagamise vormid, mis on inspireeritud festivali teemast "Ladvad ja juured".
Viljandi pärimusmuusika festivali lisaprogrammis on tänavu koha leidnud uued õppimise ja kogemuste jagamise vormid, mis on inspireeritud festivali teemast "Ladvad ja juured". Foto: EVE NAABER

Juuli lõpus ees ootava Viljandi pärimusmuusika festivali lisaprogrammis on koha leidnud uued õppimise ja kogemuste jagamise vormid, tegevust leiavad aga ka spordisõbrad, loodusvaatlejad ja jutuvestjad.

Lisaprogramm on inspireeritud tänavuse festivali teemast "Ladvad ja juured". Nii tähistatakse liikuvate õpitubade programmi nimega Ladvalava ning Kuusemäel korraldatavaid arutelusid nimetatakse Kuusejuure juttudeks. Vabaduse platsil seab end üles karmoškateek, mis pakub ühismängimise võimalust mis tahes tasemel pillimängijatele ja üha suurenevale Eesti karmoškakogukonnale.

Jätkub eelmisel aastal hästi vastu võetud hommikune tantsuring Viljandi järve rannas, kus jalga saab keerutada elava rahvamuusika saatel. Sportlikumad folgisõbrad saavad mõõtu võtta petankis, jooksus ja sõudmises. Võimalik on osaleda päikeseloojangu allikamatkal või kesköömatkal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles