Viljandi valla spordirahvas naasis omavalitsuste suvemängudelt kõrge kohaga

Priscilla Õmblus
Copy
9. ja 10. juulil Käärikul ja Otepääl asetleidnud Eesti omavalitsuste suvemängudelt naasis kõrge neljanda kohaga Viljandi valla esindus.
9. ja 10. juulil Käärikul ja Otepääl asetleidnud Eesti omavalitsuste suvemängudelt naasis kõrge neljanda kohaga Viljandi valla esindus. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Käärikul ja Otepääl peetud 47. Eesti omavalitsuste suvemängudel sai Viljandimaa esindustest parima,  üldarvestuses neljanda koha Viljandi vald. Linnade arvestuses tuli Viljandi teiseks ning väikeste valdade arvestuses sai Põhja-Sakala vald kolmanda ja Mulgi vald 11. koha.

Nagu ütles Viljandi valla spordispetsialist Mati Adamson, osales suvemängudel enam kui sada valla sportlast. "Endast anti parim nii päikeses kui paduvihmas ja kokkuvõttes tõi meie spordirahva pingutus kõigi Eestimaa omavalitsuste arvestuses neljanda koha."

Suurepärane üldtulemus sai Adamsoni sõnul võimalikuks just tänu ühisele pingutusele. Ta kiitis nii sportlasi kui ka treenereid ja abistajaid. "Tuldi perede ja sugulastega. Tuldi välja valla nimel."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles