Lõhkujate käes kannatanud staadionile jõudsid kogukonna toel kaamerad

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Selleks, et Kitzbergi gümnaasiumi staadion oleks turvalisem koht, panid töödele käe külge eraisikud, kellest paljud olid kohaliku jalgpalliklubi FC Mulgi mängijad. Fotol on (vasakult) Rainis Soots, Alexandru Filip, Tarmo Talu, Raiko Valdmann ja Jaan Linnas.
Selleks, et Kitzbergi gümnaasiumi staadion oleks turvalisem koht, panid töödele käe külge eraisikud, kellest paljud olid kohaliku jalgpalliklubi FC Mulgi mängijad. Fotol on (vasakult) Rainis Soots, Alexandru Filip, Tarmo Talu, Raiko Valdmann ja Jaan Linnas. Foto: Kevor Reva

Suve hakul rüüstasid huligaanid Karksi-Nuias Kitzbergi gümnaasiumi staadioni, põletades seal välitualeti potikaant ja jalgpalliväljaku kunstmuru. Et edaspidi selliseid tempe ära hoida, pani kogukond seljad kokku ja staadion sai endale valvekaamerad, mis jälgivad toimuvat ka pimedal ajal.

Esimene hinnapakkumine, mille Kitzbergi gümnaasiumi direktor Jaak Israel valvekaamerate soetamiseks võttis, lõi jalad alt. See küündis 4000 euro ligi. Tema sõnul tuli hakata planeerima, et järgmisel aastal selleks summa eelarvesse vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles